urheilupaita

Qatarin MM-kisat 2022 alkoivat 20. marraskuuta. Qatar kärsi tappion MM-kisojen ensimmäisessä pelissä, vaikka MM-kisojen isäntäedullakin, 0:2 hävisi Ecuador. Pelin jälkeen valmentaja Sanchez sanoi: "Se oli jännitys, joka voitti meidät."

Ecuador ei ole vahvuudessaan erinomaista, mutta Qatar kotona oli täysin tukahdutettu ja osui maaliin vasta 33. minuutilla. Qatar ampui 5 kertaa, mutta yksikään ei osunut maaliin, Ecuadorin maalivahti Galindesilla ei ollut mitään tekemistä koko pelin ajan.

Seuraavaksi Qatarin joukkue kohtaa Afrikan mestarin Senegal ja veteraanijättiläisen Alankomaat.

urheilupaita...
ما را در سایت urheilupaita دنبال می کنید

برچسب : Ecuador,Alankomaat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 112 تاريخ : دوشنبه 30 آبان 1401 ساعت: 20:43

37-vuotias Cristiano Ronaldo vietti suurimman osan tästä kaudesta odottaen mahdollisuutta Manchester Unitedin penkillä. Äskettäisessä haastattelussa hän teki selväksi, että seura sulkee hänet pois. Britannian tiedotusvälineiden mukaan Manchester United tutkii ennenaikaista sopimuksen irtisanomista Ronaldon kanssa, Ten Hag ei näytä halua nähdä Ronaldon enää Manchester United Jalkapallo Pelipaidat

Vaikka Cristiano Ronaldo ja Manchester United todennäköisesti hajoavat, hänen asemansa Portugalin maajoukkueessa on edelleen erittäin vakaa. Cristiano Ronaldo on eniten esiintynyt pelaaja Portugalin maajoukkueessa 191 ottelullaan ja 117 maalillaan hän on Portugalin joukkueen historian paras maalintekijä.

Tässä MM-kisoissa Portugali on H-lohkossa Uruguayn, Ghanan ja Etelä-Korean kanssa. Portugalin odotetaan olevan lohkon ensimmäinen.

برچسب : Manchester United Jalkapallo Pelipaidat,Portugali, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 93 تاريخ : يکشنبه 29 آبان 1401 ساعت: 9:42

<p class="MsoNormal"><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">Christian Ronaldo ja Pepe johtivat luetteloa. Tämä on Christian Ronaldolle viides maailmancup -matka.</span></p><p class="MsoNormal"><b><span style="font-family: 等线; font-size: 10.5pt;"><a href="https://www.urheilupaita.com/mm-kisat-2022-4538/portugali-4567">Portugali</a></span></b><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">&nbsp;26 jäsenluettelo :</span><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;"><o:p></o:p></span></p><p class="MsoNormal"><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">Maalivahti: Dioro Costa (PORPOTO), Ruze-Sa (susit), Patrics (Rooma)</span></p><p class="MsoNormal"><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">Vartijat: Dallot (Manchester United), Cantonelo (Manchester City), Danilo Perrara (Pariisi Saint-Germain), Pepe (Porto), Ren Dias (Manchester City), Antonio Silva (Benfica), Nunno Montez (Pariisin pyhä-Germain), Wortmund)</span></p><p class="MsoNormal"><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">Keskikenttä: Palinia (Fulham), Ruben-Nevis (susit), Beardo-Silva (Manchester City), Bruno Feandez (Manchester United), Joan Mario (Benfica), Matus-Nusseus (Wolves), Ortavio (Porting), vitinia-Ferrara- (Pariisin Saint-Germain), William Cavoli (Royal Betis)</span></p><p class="MsoNormal"><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">Hyökkääjä: Cristiano Ronaldo (Manchester United), Andre Silva (Leipzig), Gentalo Ramos (Benfica), John Felix (Atletletic Madrid), Raphael Loao (Millan), Ricardo-Olta (Braga)</span><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;"><o:p></o:p></span></p>

برچسب : Portugali, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 83 تاريخ : شنبه 28 آبان 1401 ساعت: 7:51

font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">Valioliigan 16. kierros on juuri ohi. Viimeisimmässä sijoituksessa Arsenal 37 pistettä, Manchester City 32, Newcastle United 30, Tottenham 29.</span></p><p class="MsoNormal"><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">12. marraskuuta Arsenal voitti alimmalle sijoittunut Wolves 2:0 vieras, ja jatkoi miehittää kärkipaikka 12 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio. Tämä sijoitus säilyy jouluun asti, punavalkoiset Gunners </span><b><span style="font-family: 等线; font-size: 10.5pt;"><a href="https://www.urheilupaita.com/premier-league-4172/arsenal-4185">Arsenal Jalkapallo Pelipaidat</a></span></b><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">&nbsp;aloittavat sitten MM-matkansa henkilökohtaisesti.</span></p><p class="MsoNormal"><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">Samana päivänä Brentford voitti Manchester Cityn 2:1 98. minuutin maalilla, mikä antoi vastustajalle toisen tappion Valioliigassa tällä kaudella. Lisäksi Newcastle United voitti Chelsean 1:0 ja sijoittui kolmanneksi 30 pisteellä.</span><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';

برچسب : Arsenal Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 96 تاريخ : دوشنبه 23 آبان 1401 ساعت: 19:08

font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">Marraskuun 6. päivänä, Valioliigan 2022/23 15. kierroksella, Arsenal kohtasi Chelsean "London Derbyssä". Chelsea hävisi Arsenalille kotonaan 0-1. Gabriel hänen </span><b><span style="font-family: 等线; font-size: 10.5pt;"><a href="https://www.urheilupaita.com/premier-league-4172/arsenal-4185">Arsenal Jalkapallo Pelipaidat</a></span></b><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">&nbsp;teki ainoan maalin. Chelsea kärsi 4 ottelun tappioputkesta, kun taas Arsenal palasi Valioliigan kärkeen.</span></p><p class="MsoNormal"><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">63. minuutilla Arsenal syötti Sakan oikeasta kulmasta, ja Gabriel laukoi lähietäisyydeltä maalin eteen. Lopulta Arsenal 1-0 Chelsealle.</span></p><p class="MsoNormal"><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">Arsenalilla oli 13 pelin jälkeen 11 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio. Arsenal ohitti jälleen Manchester Cityn ja on Valioliigan ensimmäisellä sijalla, 2 pistettä enemmän kuin Manchester City ja 8 pistettä enemmän kuin kolmannella sijalla oleva Tottenham Hotspur.</span><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';

برچسب : Arsenal Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 100 تاريخ : چهارشنبه 18 آبان 1401 ساعت: 18:05

font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">Marraskuun 5. päivänä, 2022/23 Valioliigan 15. kierroksella, Manchester City voitti Fulhamin kotonaan 2-1, Alvarez teki yhden maalin ja Haaland rangaistuspotkun.</span></p><p class="MsoNormal"><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">17. minuutilla Gündo</span><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:Cambria;mso-fareast-font-family:等线;
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">ğ</span><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">an antoi suoran syötön, ja Alvarez laukoi 12 jaardista rangaistusalueen oikealta puolelta verkkoon. 28. minuutilla Cancelo teki virheen Wilsonia vastaan </span><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:'MS Gothic';font-size:10.5000pt;
mso-font-keing:1.0000pt;">​​</span><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">rangaistusalueella, ja Pereira teki rangaistuspotkun Fulhamille 1-1. Toisella puoliajalla De Bruyne antoi diagonaalisyötön vasemmalta, ja Haaland teki maalin puskulla, mutta se suljettiin pois paitsiossa. 95. minuutilla Robinson kompastui rangaistusalueellaan De Bruynen yli. Harland </span><b><span style="font-family: 等线; font-size: 10.5pt;"><a href="https://www.urheilupaita.com/premier-league-4172/manchester-city-4179">Manchester City Jalkapallo Pelipaidat</a></span></b><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">&nbsp;ampui rangaistuspotkun vasempaan alakulmaan. Manchester City voitti 2-1.</span></p><p class="MsoNormal"><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';
font-size:10.5000pt;mso-font-keing:1.0000pt;">Manchester City on kohdannut Fulhamin 18 kertaa, joista 15 voittoa ja 3 tasapeliä. Tällä voitolla Manchester Cityllä on 1 piste enemmän kuin Arsenal, ja se on väliaikaisesti rankingin kärjessä. Manchester City ja Arsenal eivät ole vielä kohdanneet tällä kaudella. Saako Manchester City kauden loppuun mennessä kolme peräkkäistä Valioliigan mestaruutta vai voittaako Arsenal Valioliigan mestaruuden uudelleen 19 vuoden jälkeen?</span><span style="mso-spacerun:'yes';font-family:等线;mso-bidi-font-family:'Times New Roman';

برچسب : Manchester City Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 78 تاريخ : چهارشنبه 18 آبان 1401 ساعت: 17:56

Mestarien liigan A-lohkossa 1. marraskuuta Liverpool voitti Napolin 2-0, mikä katkaisi Napolin 13 ottelun voittoputken. Salah ja Nunez tekivät kumpikin maalin. Tämän ottelun jälkeen sekä 5 voittoa että 1 tappio. Napoli on edelleen lohkon ensimmäinen yhden maalin edulla ja Liverpool toinen.

Liverpool Jalkapallo Pelipaidat pukeutunut Salah teki maalin ja valittiin ottelun mieheksi. Salah on tehnyt maalin viidessä peräkkäisessä Mestarien liigan ottelussa ja tehnyt 7 maalia ja yhden syöttöpisteen viidessä lohkoottelussa. Hän on tällä hetkellä Mestarien liigan maalintekijälistalla tällä kaudella.

Kaikki neljä Valioliigan joukkuetta ovat edenneet Mestarien liigan 16 välieriin. Liverpool on A-lohkon 2. sijalla 5 voitolla, 1 tappiolla ja 15 pisteellä, Tottenham on D-lohkon 1. sijalla 3 voitolla, 2 tasapelillä ja 1 tappiolla 11 pisteellä, Chelsea E-lohkossa 1. sijalla 3 voitolla, 1 tasapelillä ja 1 tappiolla. 10 pisteellä Manchester City sijoittui E-lohkon ensimmäiseksi kolmella voitolla ja kahdella tasapelillä. 11 pisteen tulo G-ryhmän ensimmäisestä sijasta.

برچسب : Liverpool Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 90 تاريخ : پنجشنبه 12 آبان 1401 ساعت: 20:20

Valioliigan 2022/23 14. kierroksen 29. lokakuuta Chelsea hävisi 1-4 Brightonille. Chelsean 9 ottelun lyömätön ennätys päättyi Potterin tulon jälkeen.

Chelsea teki tässä pelissä peräkkäisiä virheitä ja teki kaksi omaa maalia. Viidennellä minuutilla Thiago Silva teki virheen takakentällä, joten Trossard teki maalin eteen, Brighton johti 1:0. Sitten Cheek löi pallon vahingossa omaan porttiinsa jälkitarkastuksessa, ja puolustaja Chalobah teki myös oman maalin takaa-ajopuolustuksessa ensimmäisellä puoliajalla. 0:3 päätti ensimmäisen puoliajan. Toisella puoliajalla Havertz teki puskua rangaistusalueen keskeltä Chelsealle, mutta Brighton teki toisen maalin väliajalla ja tasoitti tilanteen 4:1.

Tällä hetkellä Chelsealla on 6 voittoa, 3 tasapeliä ja 3 tappiota, 21 pisteellä, ja se on 5. sijalla 3 pistettä neljäntenä olevaa Newcastle Unitedia jäljessä. Jos Chelsea Jalkapallo Pelipaidat pelaajat haluavat taistella Mestarien liigan pokaalista, tällaisia  epäonnistumisia ei pitäisi enää tapahtua.

برچسب : Chelsea Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 79 تاريخ : سه شنبه 10 آبان 1401 ساعت: 18:08

29. lokakuuta 2022/23 Valioliigan 14. kierroksella Manchester City voitti Leicester Cityn 1-0. De Bruyne Manchester City Jalkapallo Pelipaidat pelasi melko hyvin ja teki upean vapaapotkun ja valittiin ottelun mieheksi.

Haaland poissa loukkaantumisen vuoksi, Alvarez korvasi hänet avauskokoonpanossa. Ensimmäinen puoliaika päättyi 0-0, Manchester City teki maalin 9 kertaa ja Leicester City teki maalin 2 kertaa. 48. minuutilla Madison sai virheen, joten Manchester City sai vapaapotkun ja De Bruyne teki maalin.

Manchester City on voittanut 4 peräkkäistä voittoa Leicester Cityä vastaan ​​viimeisissä neljässä Valioliigan ottelussa 1-0, 2-0, 1-0, 1-0, eikä yhtään maalia ole menetetty.Manchester City Jalkapallo Pelipaidat fanit innostivat eniten: tämä voitto saa Manchester Cityn ohittamaan Arsenalin yhdellä pisteellä ja nousemaan väliaikaisesti Valioliigan kärkeen!

برچسب : Manchester City Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 78 تاريخ : سه شنبه 10 آبان 1401 ساعت: 18:07

26. lokakuuta Mestarien liigan C-lohkon 5. kierroksella Inter Milan voitti helposti Plzenin kotonaan 4-0. Inter Milanilla on 3 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio 5 kierroksella, ja se on lohkon toisella sijalla 10 pisteellä. Plzen 5 peliä 5 tappiota, 0 pistettä. Inter Milan Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit juhlivat rakkaan joukkueensa etenemistä yhden kierroksen aikataulua edellä.

Ensimmäisellä puoliajalla Mkhitaryan ja Dzeko tekivät kumpikin maalin. Toisella puoliajalla Dzeko teki vielä yhden maalin, ja juuri loukkaantumisesta palannut Lukaku teki maalin tultuaan penkiltä. Inter Milan voitti lopulta 4-0.

Tämä on toinen kerta, kun joukkueet kohtaavat. Ensimmäinen ottelu pelattiin UEFA:n Mestarien liigan C-lohkossa, ja Inter Milan voitti Plzenin 2-0.

برچسب : Inter Milan Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 94 تاريخ : شنبه 7 آبان 1401 ساعت: 9:08

25. lokakuuta 2022/23 UEFA:n Mestarien liigan lohkon F viidennellä kierroksella RB Leipzig voitti Real Madridin kotonaan 3-2. Tämä oli Real Madridin ensimmäinen tappio tällä kaudella Mestarien liigassa, samalla ensimmäinen tappio kaikissa kilpailuissa tällä kaudella. Modric, Benzema ja Valverde eivät osallistuneet tähän otteluun Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat päällä.

Ensimmäisessä 18 minuutissa Real Madrid joutui 0-2:een, joka on nopein kaksi peräkkäistä Real Madridille menetettyä maalia Mestarien liigan historiassa.

Tällä hetkellä Real Madrid on edelleen ensimmäisellä sijalla, mutta vain yhdellä pisteellä toisen Leipzigin edellä. Säilyttääkseen ensimmäisen sijansa heidän on voitettava viimeinen kierros kotona Celticiä vastaan.

برچسب : Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 113 تاريخ : پنجشنبه 5 آبان 1401 ساعت: 19:39

23. lokakuuta Premier League -kierroksen 13. kierros Arsenal veti 1-1 Southamptonia vastaan. Xhaka teki yhden maalin Arsenalille ja Stuwart Armstrong teki yhden maalin Southamptonille. Tuomari antoi useita rangaistuksia melko kiistanalaisia, jotka selvästi asettavat Arsenal Jalkapallo Pelipaidat epäedullisessa asemassa.

Arsenalin aloituskokoonpano pysyi samana kolmella peräkkäisellä kierroksella. 11. minuutilla Ben White ja Saka tekivät passin oikealta. Xhaka aloitti tavoitteen rangaistusalueen keskeltä, Arsenal otti johtoaseman. 13. minuutilla, kun Caleta-auto veti ja halasi takaa monta kertaa rangaistusalueella, Jeesus putosi maahan, mutta erotuomari ei antanut Arsenalille rangaistuspotkua. 24. minuutilla Odegaard ohitti pallon keskellä, Jeesus ohitti vasemman puolen jatkuvasti ja ampui sitten, mutta osui sivuverkkoon. 29. minuutilla Saka kompastui ja putosi maahan, erotuomari näytti hänelle keltaisen kortin sukellusta varten! 65. minuutilla Elyounoussi leikkasi oikealta ja teki sitten suoran passin, sitten Stewart Armstrong vinoutui rangaistusalueelle ja teki matalan laukauksen oikealta, 1-1, Southampton sitoi pisteet. 79. minuutilla Tieey pääsi eroon Elyounoussista vasemmalla ja leikkasi rangaistusalueelle kulkeakseen takaisin, sitten Odegaard volleyd ja teki maalin. Mutta linjamies ilmoitti, että Tieey ohitti pallon, kun koko pallo oli ohittanut alalinjan, joten maali oli virheellinen. Pisteet lopulta asetettu 1-1.

Tämän arvonnan jälkeen Arsenal pysyi sijoituksen yläosassa vain 2 pistettä ennen toista; Nuoret miehet, jotka pukeutuvat siniseen Manchester City Jalkapallo Pelipaidat, voisivat ottaa Arsenalin kärkipaikan milloin tahansa.

برچسب : Arsenal Jalkapallo Pelipaidat,Manchester City Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : ellian urheilupaita بازدید : 91 تاريخ : سه شنبه 3 آبان 1401 ساعت: 19:37